N i e u w s f l i t s e n

 

Inloop 2 maart 2023

28-02-2023

Donderdag 2 maart is er weer Inloop bij Stichting Oud Sassenheim.
De zaal is open vanaf 09.45 uur.   
Aanvang presentatie:10.30 uur 
Locatie De Coy. Kagerdreef 72. Sassenheim   

Stichting Oud Sassenheim is op zoek naar vrijwilligers.

Ben je ge├»nteresseerd in (oud) Sassenheim en vind je het leuk om hier iets mee te doen, lees dan onderstaand bericht.

Stichting Oud Sassenheim is op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de stichting.

Nieuwe werkzaamheden dienen zich aan. Bijvoorbeeld op het gebied van systeembeheer en archivering. De cultuurhistorische waardenkaart van Sassenheim moet geactualiseerd worden en er dient verder gewerkt te worden aan de inrichting van een nieuwe website en uitbreiding van het ledenbestand.

Daarnaast wachten talrijke onderzoeksvragen op uitvoering. Er worden vrijwilligers gezocht om verhalen te schrijven over Sassenheim in de ruimste zin. Dat kan zijn over een monumentaal gebouw, een familie, een onderneming of een vereniging. Misschien vind je het wel leuk om mee te helpen met het inrichten van exposities of met het organiseren van Open Monumentendag en de Archeologiedag.

Gezocht worden mensen met het hart op de goede plek voor (Oud) Sassenheim. Specifieke deskundigheid over Sassenheim is niet vereist. Ervaren medewerkers bij de SOS zijn bereid nieuwkomers in te werken. 

Ge├»nteresseerden die willen komen helpen zijn welkom op een kennismakingsbijeenkomst. Deze wordt gehouden op donderdagmiddag 2 maart om 14.00 uur in De Coy, Kagerdreef 72.  Belangstellenden kunnen ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zoom

Crescendo Sassenheim

 Zoom

The Chantays

Sponsor Uitgelicht