N i e u w s f l i t s e n

Inloop bij Stichting Oud Sassenheim

02-02-2019

Op donderdag 7 februari is er weer een Inloopochtend bij de SOS in Sassenheim.

Donateurs en belangstellenden zijn van harte welkom. Op deze ochtend kunt u kennismaken met SOS-vrijwilligers. Zij zijn graag bereid uw vragen te beantwoorden. Op de tafels liggen fotoboeken van oud Sassenheim. Aan de leden van de werkgroep Historie kunt u vragen stellen over alles wat met de geschiedenis van Sassenheim te maken heeft. Ook kunt u foto’s laten scannen en oude documenten afgeven.

Leden van de werkgroep Genealogie kunnen nader vertellen over het Sassenheims Biografisch Woordenboek. Deze digitale databank met foto’s van oud-Sassenheimers dijt maar uit. Nieuwe foto’s worden graag gescand.


De tentoonstelling ‘Openbaar vervoer in de Duin- en Bollenstreek 1881-1970’ is donderdag nog te bezoeken. De video over Blauwe tram wordt graag getoond. Op 16 februari is, op veler verzoek, een zaterdagopenstelling van deze tentoonstelling van 13.00 tot 16.00 uur.

Tijdens deze tijden wordt er op die dag door de SOS ook onderricht gegeven over hoe om te gaan met de SOS-Beeldbank en kunnen apps van Smugmug (een internationale fotobeeldbank) worden geïnstalleerd op tablets en mobiel zodat er sneller en doeltreffender gezocht kan worden. 


De Inloop a.s. donderdag vindt plaats in De Coy, Kagerdreef 72 en begint om 10.00 uur. Om 10.30 uur start de SOS-special “Kent u ze nog, de Sassemers”. 

Kagerdreef 72 

Sponsor Uitgelicht