Prijswinnaars fotowedstrijd Open Monumentendag 2016

18-09-2016

Voor de Open Monumentendag op 10 september j.l. heeft Stichting Oud Sassenheim een fotowedstrijd uitgeschreven in twee categorieën. Via Facebook en e-mail is een tiental foto’s ingezonden.

Prijswinnaar in de categorie ‘selfie’ werd Janine Kiebert uit Sassenheim met een selfiefoto, gemaakt in de richting van een koperen bol aan een kroonluchter in de Dorpskerk. In de bol werden aanwezigen in de kerk, waaronder de selfiemaker, gereflecteerd. De SOS-jury vond de foto de meest originele in deze categorie.

In de categorie ‘serieus’ viel de keuze op een foto gemaakt door Aad van der Geest uit Sassenheim van een beeld van Kees Verkade in het park van Huis ter Leede. De foto viel op door zijn fraaie compositie van beeld, theehuisje en vijver.

De winnaars ontvangen tijdens de SOS-'Dia'-avond op 16 november het Stratenboek van Sassenheim.

Zie ook: https://www.facebook.com/events/330922673910651/?active_tab=posts

kroonluchter