Beeldbank & Biografisch Woordenboek

De beeldbank bezit een grote hoeveelheid foto’s, die in de loop der jaren door de Stichting Oud Sassenheim zijn verzameld, onder meer door giften en nalatenschappen van particulieren.

Tevens is er een Sassenheim's Biografisch Woordenboek met foto's en achtergronden van oude Sassem-ers.

Link naar Foto Beeldbank Stichting Oud Sassenheim: Klik hier op

Link naar het Sassenheim's Biografisch Woordenboek: Klik hier op

Door op het album van uw keuze te klikken komt u in het gewenste album. Om terug te keren naar het menu, sluit u dit blad  smugmug4 dat bovenin het scherm te zien is.

Bent u zelf in het bezit van oude foto’s van Sassenheim, bijvoorbeeld van huizen, straten, bedrijven, winkels, gelegenheidsfeesten, groepen, klassenfoto’s of werkfoto’s (smid, melkboer, bollenrooien)?

Wij zouden het zeer op prijs stellen, als wij deze foto’s mogen scannen of kopiëren om deze op te nemen in ons archief als Sassenheims cultureel erfgoed!