Beeldbank

De beeldbank bezit een grote hoeveelheid foto’s, die in de loop der jaren door de Stichting Oud Sassenheim zijn verzameld, onder meer door giften en nalatenschappen van particulieren.

De beeldbank is verdeeld in meerdere albums zoals hier onder aangegeven.


 

 

 

Door op het album van uw keuze te klikken komt u in het gewenste album. Om terug te keren naar het menu, sluit u dit blad  smugmug4 dat bovenin het scherm te zien is.

Foto’s kunnen worden gezocht door gebruik te maken van de 'search'-optie in de rechterbovenhoek (zoeken in de beeldbank). Dit zoeken kan per album of door de gehele beeldbank. Alle foto’s zijn voorzien van een uniek referentienummer. Wilt u een foto voor privédoeleinden gebruiken, dan is er de mogelijkheid om deze te bestellen bij de Stichting Oud Sassenheim: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Gebruikmaken en verkrijgen van foto's uit de beeldbank van de Stichting Oud Sassenheim is in het document verstrekken foto's vastgelegd. Dit document kunt u lezen door op de link

                               ->Ga naar document verstrekken foto's    te klikken.

Bent u zelf in het bezit van oude foto’s van Sassenheim, bijvoorbeeld van huizen, straten, bedrijven, winkels, gelegenheidsfeesten, groepen, klassenfoto’s of werkfoto’s (smid, melkboer, bollenrooien)?

Wij zouden het zeer op prijs stellen, als wij deze foto’s mogen scannen of kopiëren om deze op te nemen in ons archief als Sassenheims cultureel erfgoed!

Sponsor Uitgelicht