N i e u w s f l i t s e n

SOS maakt Quiz over oud Sassenheim

15-06-2020

SOS maakt quiz over oud Sassenheim

Stichting Oud Sassenheim (SOS) heeft 20 vragen opgesteld over oud Sassenheim. Dit om contact te onderhouden met haar donateurs. Al maanden kan de stichting geen bijeenkomsten beleggen. Ook de bekende Inloopbijeenkomsten op de eerste donderdagmorgen van de maand kunnen, vanwege de onzekere situatie rondom corona, voorlopig geen doorgang vinden. Al eerder maakte de SOS bekend dat zij geen kans ziet de Open Monumentendag op 12 september te organiseren.

Een quiz over oud Sassenheim leek het bestuur een mooie contactmethode. Ook is het leuk op deze manier te onderzoeken hoeveel men weet over het verleden van Sassenheim. Alle donateurs met een e-mailadres krijgen de quiz gemaild. Donateurs waarvan het e-mailadres niet bekend is kunnen de quizvragen vinden op de website van de stichting. Overigens mag iedereen de quizvragen proberen te beantwoorden. Dus ook niet-donateurs van de SOS. Om het niet te moeilijk te maken zijn het 20 multiplechoicevragen geworden. Het goede antwoord staat er dus altijd tussen. De antwoorden kunnen gemaild worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De antwoorden kunnen ook op een briefje worden ingeleverd in de buitenbus bij De Coy, het onderkomen van de SOS aan de Kagerdreef 72.

De antwoorden kunnen worden ingezonden tot 15 juli. Onder de winnaars worden 10 prijzen verloot. De juiste antwoorden worden na 15 juli teruggemaild en staan nadien ook op de website van de SOS, www.stichtingoudsassenheim.nl.    

FBLogo Cancel

 

Ga naar SOS Quiz 2020

Sponsor Uitgelicht