SOS inloopbijeenkomsten

01-02-2017

Op donderdag 2 februari en donderdag 9 februari houdt Stichting Oud Sassenheim weer inloopbijeenkomsten. Ter inzage ligt veel fotomateriaal over oud Sassenheim en haar inwoners. Deskundigen staan klaar om vragen te beantwoorden. Er kunnen oude foto’s worden gebracht of ter plekke worden gescand en oude voorwerpen worden achtergelaten, die iets met Sassenheim te maken hebben.

Nu de SOS dit jaar een eigen onderkomen krijgt, is oud materiaal over Sassenheim van harte welkom. De stichting zoekt nog mensen die een handje willen komen helpen het archief vorm te geven. Zo ook vrijwilligers die met oud beeldmateriaal (video’s) aan de gang willen.

De bijeenkomsten vinden plaats in de Witte Zaal van de Julianakerk, Julianalaan 6 te Sassenheim.

2 februari is de bijeenkomst van 10.00 - 12.30 uur. Deze is toegespitst op historie. De bijeenkomst van 9 februari is van 14.00 -16.00 uur en is zowel gericht op historie als genealogie.

SOS Inloop 5 janurai 2017

Inloopbijeenkomst